Website teksten en seo voor Vanderkleijn.nl

Met heel veel plezier schreven we de teksten voor de nieuwe website van Vanderkleijn.nl. Als absolute autoriteit in de markt van supermarktdemonstraties en shopper-activaties wilde eigenaar en promotie icoon Rob van der Kleijn scherpe en daadkrachtige teksten op zijn website terugzien. Geen algemene dooddoeners, of inhoudsloze content, maar gerichte informatie voor potentiële en bestaande opdrachtgevers.

De look & feel van de website werd aangepast vanuit de nieuwe huisstijl en er werd de nodige tijd gestoken in het beeldmateriaal. Hoewel de supermarkt zich niet geweldig leent voor prachtige foto’s, hebben we toch een aantal schitterende beelden geschoten. In combinatie met de tekst is het een frisse, moderne en aantrekkelijke website geworden.

Een voorbeeldje van de geschreven copy? 

Prikkel alle zintuigen
Kookdemonstraties prikkelen. Je ‘ziet’ welk product er wordt bereid en hoe dit moet. De geur vult de winkel, je ‘ruikt’ hoe lekker het is. Het water loopt je in de mond dus het is tijd om te ‘proeven’. Enthousiast als je bent, pak je het product, ‘voelt’ de verpakking en besluit te kopen.

Beïnvloed de shopperjourney
Het beleven van een product begint niet pas bij het demomeubel. Volgens VanderKleijn begint het bij het betreden van de winkel en vaak nog eerder! Wij nemen de consument telkens weer mee op ‘shopper journey’. Bij binnenkomst ziet de consument de eerste communicatie, dan volgt de demonstratie, daarnaast treft men een ‘Second Placement’ met het product. Twijfelt men nog, volgt krachtige communicatie op en rondom het schap. De aankoop wordt bevestigd op de kassaband met een overtuigend ‘beurt balkje’.

VanderKleijn neemt werk uit handen
Een goede kookdemonstratie vereist veel voorbereiding. vanderkleijn neemt de gehele campagne voor je uit handen. Dit betekent dat we zowel het contact met de winkels voor onze rekening nemen als dat we de materialen en voorraad voor je beheren. We reinigen en onderhouden de materialen die worden gebruikt en zorgen voor het transport. Wekelijks koppelen we de resultaten in een cijfermatig rapport aan je terug zodat je snel kunt bijsturen. Onze Quality managers zorgen wekelijks voor fotoreportages en controles.”