Als Projectleider NOC-NSF Nationale Sportwinterdagen mocht ik mijn ‘kind zijn’ en mijn liefde voor sport combineren. In opdracht van NOC-NSF verzorgde Ygenzinnig de projectleiding op de Nationale Sportwinterdagen in de Uithof Den Haag. Een geweldig event en een frisse aanpak. Ruim honderd kids van basisscholen werden ontvangen met een nationaal Schoolontbijt in de Oostenrijkse stube van de Uithof. Voor hen was na de warming-up een compleet sportief en attractief programma samengesteld. Wie wil dat nu niet?

De dag werd geopend door de altijd enthousiaste Erica Terpstra. Sporticonen Yvonne van Gennip, Barbara de Loor en Hein Vergeer verzorgden clinics op het gebied van schaatsen en skiën. De Uithof biedt deze faciliteiten, de ideale locatie dus. De band Ch!pz zorgde voor het entertainment. Een betere warmin-up kan ik me niet voorstellen. Salomon zorgde bovendien voor de sponsoring van de kleding. Het was een prachtige dag met veel talent en vooral veel lol.

Projectleider NOC-NSF Nationale Sportwinterdagen.
Nog even nagenieten? Bekijk de video van de Nationale Sportwinterdagen!

  noc nsf Sport Events kids 

de doelstelling van het NOC-NSF is het creëren van optimale sportomstandigheden voor iedereen: van recreant tot topsporter, van gehandicapte sporter tot vrijwilliger en van aanmoediger langs de lijn tot thuissupporter.

We winnen veel met sport

Het is de overtuiging van het NOC-NSF dat we veel te winnen hebben met sport. Sport draagt bij aan de gezondheid van iedereen, aan de sociale samenhang in de samenleving, aan het vormen van normen en waarden en aan onze nationale trots. Sport helpt in de opvoeding, bij het stimuleren van de economie en is een motor voor innovatie. Samen maken wij Nederland sterker met de kracht van sport.