Jouw verhaal

Het verhaal van jouw organisatie. Wat wil je vertellen? Op welke manier en waar doe je dat ygenlijk?

Jouw verhaal verteld
We schuiven graag bij je aan, luisteren, stellen vragen en brainstormen.  Vervolgens schrijven we samen in twee sessies van een paar uur een kerndocument en een concreet Plan van Aanpak (PvA) voor het delen van jouw boodschap. Een SMART-plan dat gericht is op concrete stappen in een bepaalde periode. En een plan met een heldere doelstelling, met meetbare conversie.

  • Tijd? 3 sessies in
  • Kosten? €750,-.
  • Locatie? Op een plek waar jij inspiratie vindt.

Heb je het wel allemaal goed op een rijtje?

Wil je je echt onderscheiden met unieke authentieke content, dan zul je jouw verhaal op een aantrekkelijke en commerciële wijze moeten schrijven. In iedere communicatie uiting, extern en intern.

Je eigen identiteit
Communicatie moet in de eerste plaats eigen zijn, passen bij de organisatie als een maatpak. Je anders voordoen dan je bent, werkt slechts voor korte tijd. Dat geldt voor mensen, maar zeker ook voor bedrijven. Denk dus goed na over wie je bent, wat je bent en wat jouw omgeving typerend vindt voor je.

Zinvolle communicatie
Op de tweede plaats staat Ygenzinnig staat zinvolle communicatie, communicatie met een doel, een project met een specifieke resultaatverwachting. Een actie die moet aanzetten tot reactie. Een tekst die zorgt voor conversie naar verkoop, een concrete call2action of betere vindbaarheid online. Seo teksten moeten bovendien niet saai zijn of standaard. Je wilt uiteindelijk leesbare copy op je website. Anders komt niemand bij je terug.

Een beetje vreemd, maar wel lekker
In de derde plaats geeft de naam Ygenzinnig al aan dat het best anders mag. Anders dan de concurrent. Een nieuwe benadering van de markt, een andere visie op het behouden van klanten, een opvallende keuze voor kleur of tekst. Niet iedereen hoeft je werkwijze te begrijpen. De meest succesvolle mensen en organisaties deden het op een andere manier. Ze deden het echter ook op hun eigen wijze. Ygenzinnig ondersteunt bedrijven dan ook eigenlijk bij de zoektocht naar hun eigenzinnige.

Bellen voor een afspraak?
06 :: 10 24 83 85