Modellenbureau VIP Models

VIP Models staat voor ‘Beautiful Activation’ ofwel stijlvolle 1 op 1 communicatie. VIP Models bedenkt interactieve concepten waarbij we een reactie losmaken bij de beoogde doelgroep. Actie die leidt tot reactie. Acties die iets opleveren. VIP Models is geen typisch modellenbureau, maar het fieldmarketing bureau met de beste merkambassadeurs uit de markt. Dit modellenbureau richt zich op o.a. beurs deelnames, activaties, fotoshoots, doorpasmodellen en high end sampling campagnes.

Commercieel Manager met een focus op strategie

Voor VIP Models lagen er meerdere uitdagingen op het gebied van marketing, communicatie en sales. De website moest interactiever en stijlvoller worden ingericht, de social media strategie moest worden geschreven en de presentaties en pitches konden wel een upgrade gebruiken. Voor een heldere haalbare strategie dienden het imago en de identiteit van de organisatie meer op 1 lijn te worden gebracht.

If you pay peanuts you get monkeys

Ygenzinnig schreef in nauwe samenwerking met de eigenaren een brandboek, waarin de kernwaarden en authenticiteit van VIP Models duidelijk naar voren kwamen. Vanuit deze basis werd een actieve marktbenadering in gang gezet, waarin de organisatie zich terecht kon profileren als high-end fieldmarketing bureau. Met terugkerende opdrachtgevers als LVMH, Pernod Ricard, Daimler, Bavaria en De Miljonair Fair wisten we de markt te overtuigen van onze kwaliteit. De zeer strenge selectie van modellen en merkambassadeurs, beter beeld materiaal en een heldere marketing- en communicatiestrategie zorgden voor een kwaliteitsslag, meer energie in het team en een groei van de omzet.

Malibu Winter campagne voor pernod Ricard

Pernod Ricard vroeg VIP Models om een concept te schrijven voor 15 horeca activaties voor Malibu Winter. Doelstelling was het genereren van trials van Malibu cocktails en het benadrukken van meerdere ‘Malibu momenten’, juist in de winter. Samen met het brandmanagement van Malibu bedacht VIP Models een lichtgevende winterparade, inclusief styling en muziek.

Met een team van 6 modellen, dames en heren, onze Malibu bartender en eventmanager bezochten we 15 van de mooiste clubs van Nederland. We deelden ‘cocktailcards’ uit en zorgden ervoor dat het een feestje werd.

“Vipmodels is een erg fijne partij om mee samen te werken. Het project- en eventmanagement team heeft de activaties goed op orde, wat mij als klant rust geeft. De modellen zijn altijd professioneel, enthousiast en begrijpen hoe het werkt.” – Evita Dhondai – Brandmanager Pernod Ricard

Opvallen met je merk? 
Neem vandaag nog contact op met Ygenzinnig op 06 :: 1024 8385.