Een website gericht op de regionale markt, waarop het vakmanschap en de jarenlange ervaring duidelijk naar voren komen. Een website als bewijslast, die vindbaar is in lokale zoekopdrachten, dat was voor Harry van den Berg de belangrijkste reden om online te gaan.

Over de Stukadoor van Haarlem
Harry van den Berg is een rasechte Haarlemmer en inmiddels ruim 30 jaar stukadoor. Stucen werd hem met de paplepel ingegoten door zijn vader en opa. Zij leerden het vak nog met grove kalk. Harry groeide op met gips en startte in 1995 met zijn eigen zaak. Samen met senior zijn ze goed voor bijna een eeuw aan ervaring. Een bedrijf met een hart dus en een paar hele stevige werkhanden. Over een website heeft hij zich nooit zo druk gemaakt.

Elke kleine zelfstandige zou een ygen website moeten hebben. Wat is jouw verhaal?

Stukadoor H.J. van den Berg Haarlem

Toch heeft hij de markt van gunning zien veranderen. Klussen voor specialisten op allerlei gebieden worden voor een habbekrats aangeboden op websites als Werkspot. En daarmee is de kwaliteit verdwenen. Op de website kan Harry laten zien wat dat verschil in kwaliteit dan betekent, waar de meerwaarde zit. Wij zijn inmiddels overtuigd. Schoon en veilig werken, gebruik van goede geteste materialen en middelen en oog voor detail. Dat vind je alleen bij een echte vakman. Om die reden mag H.J. van den Berg zich de stukadoor van Haarlem noemen.