‘Snoep lekker!’

Wie uit ‘t Gooi komt, herkent de leus. ‘Snoep lekker!’ Al meer dan 25 jaar is de snoepkraam vaste gast op de markten van o.a. Laren, Baarn en Bussum. Kevin groeide ermee op. Hij speelde als jochie tussen het schepsnoep en de andere de kramen en eigenlijk doet hij dat nu weer. Regelmatig staat hij in de kraam bij zijn ouders. Hij houdt van de gesprekjes, de unieke dorpse sfeer van de markt en van die unieke collectie van drop en snoep.

Snoep Lekker schepsnoep Trefin Orfina Snoep Lekker schepsnoep Mint toffee Snoep Lekker schepsnoep Krakeling drop Snoep Lekker schepsnoep Engelse drop Snoep lekker schepsnoep colaflesjes Snoep Lekker schepsnoep Hoestmelange drop  

Online snoep bestellen

‘Kunnen jullie ook wat snoepjes opsturen?’ kregen ze regelmatig te horen. En ja, natuurlijk kan dat. Maar misschien kan het ook anders dacht Kevin. Begin 2020 ging hij op onderzoek uit en wat hij dacht, bleek de waarheid. Een aantal heel grote partijen domineren de markt. De bekende namen hebben allemaal een webshop voor snoep, drop of beide. En toch, toch bleek er ook ruimte voor kleinere partijen. Hij wilde het echt anders doen, persoonlijker, aantrekkelijker en leuker vooral. Met die vraag kwam hij bij Ygenzinnig en ons Marketing Netwerk.

EEN HEERLIJKE OPDRACHT

In de zomer zijn we aan de slag gegaan met de vormgeving van de huisstijl, de fotografie van het snoepassortiment en de bouw van de website. In een driehoek met Sebassah Media schreven we de marketingstrategie uit en aan het einde van de zomerperiode was snoeplekker.nl een feit. De tone of voice in lijn met de beleving op de markt. Vriendelijk, gastvrij en met een knipoog in taal. Heerlijk om te doen. Het verhaal klopt, de cirkel is rond en Snoep Lekker draait zoals het moet. We krijgen langzamerhand inzicht in de snellopers en het aankoopgedrag, in de doelgroep en in de processen in de backend. Want die werken weer anders dan in de kraam.

Het snoepje van de week

We hebben het snoepje van de week, iedere week staat een ander thema centraal en we zijn eigenlijk pas net begonnen. Wat een onzettend tof project en wat staat er een heerlijk bedrijf!