Aan de nieuwe bewoners

Aan de nieuwe bewoners van de Van der Hulststraat 7

Welkom en gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! Wat is het nu nog kaal en onwennig en wat zullen jullie zin hebben om dit jullie thuis te maken. Zoals wij dat hadden toen we 15 jaar geleden voor het eerst binnenliepen. Ons eerste huis, na samenwonen op kamers in Amsterdam. Toen dachten we de zolder en de schuur nooit vol te krijgen, maar dat bleek geen probleem.

Deze week kwamen al die spullen die we in die jaren verzamelden voorbij, inclusief een stapel herinneringen en een hele berg emoties. We hebben hier zo ontzettend veel genoten. We kregen een kindje, maakten nieuwe vrienden en kwamen hier thuis na vakanties. We hebben hier een leven gemaakt, een leven geleefd en grenzeloos veel geleerd.
Geniet van de prachtige wandeling naar de stad, kijk omhoog naar de schitterende oude panden en sta stil op het bruggetje over het Spaarne. Fiets naar Zandvoort en terug over Bloemendaal, of andersom en naar de Veerplas, de Molenplas en Teletubbieland.

De fietsenmaker op de hoek is trouwens goud waard.

Eet de loempia’s van De Draak, de Grilworst met kaas en Likkepot bij de worstenmakerij en de zelfgemaakte bamiballen van Fons Hof. Ga gezellig ouwehoeren bij Cigo Keun of de “buurman” van Panda fotografie en je bent zo een uur onder de pannen en onder de indruk van de Baco. Geniet van de ochtendzon op het dakterras en het avondlicht in de woonkamer en van al die plekken waar jullie jullie verhaal verder schrijven. Maar geniet vooral van elkaar en het simpelweg thuis zijn. Thuis is gewoon de allerfijnste plek die er is.

We wensen jullie onnoemelijk veel prachtige herinneringen en bijzonder veel geluk op nummer 7.
Van de oude bewoners ….