Aanbevelingen en quotes

Waarom Ygenzinnig inzetten? Aanbevelingen en quotes

Ik ben ontzettend trots op de aanbevelingen van mijn opdrachtgevers, partners en leveranciers …. en kan het niet beter uitleggen dan zij.

FNV Horecabond
“Hands-on, flexibel, goede omgang met mensen. Een grote kracht van Bernard is dat hij zich erg goed kan verplaatsen in de organisatie die hem op dat moment inhuurt, alsof hij een vaste medewerker is. Dit geeft vertrouwen in het werk dat hij levert. Bernard is creatief en innovatief!” Top qualities: Personable, Good Value, Creative
Heleen Veenhof, eigenaar Veenhof Denken & Doen

Multiple projecten waar beeld en tekst elkaar vinden
“Creatieve schrijver en fantastische bemiddelaar tussen klant en leverancier/producent. Weet feilloos de juiste info in begrijpelijke taal te vertalen naar zijn klanten. Zorgt voor een relaxte sfeer om mooie projecten te kunnen realiseren.”
Allard van Hardeveld, Eigenaar van All-In Printing

Copywriting
‘Soms… Soms zijn er van die ontmoetingen die je bijblijven. En zo ook met Bernard, samen een drankje bestellend aan de bar van het restaurant, raakten wij elkaars geest. Inmiddels 6 jaar later en een aantal projecten verder, mag ik zeggen dat werken met Bernard altijd leidt tot nieuwe ideeën en inzichten. Een frisse en toegankelijke tekstschrijver, die verdomd goed weet waar de mosterd vandaan komt of waar die vandaan gehaald moet worden. Loyaal aan de opdracht, de klant en oprecht geïnteresseerd. Soms… Soms zijn er van die ontmoetingen die je bijblijven …’
Theo Maijenburg, Commercial Services Montblanc

Diverse marketing opdrachten MJM Media Groep
‘Bernard is een pragmatische creatief die houdt van mooie en eerlijke dingen doen. Daardoor is Bernard heel puur in zijn communicatie en het werk wat hij oplevert. In combinatie met zijn uiterst positieve en vriendelijke persoonlijkheid een aanwinst in elk (tijdelijk) team!’
Miguel Groeneveld, owner MJM Mediagroep

JijBedankt.nl namens Net-Werk Vrijwilligershulp
“Bernard in een lijstje!! Bij Net-Werk Vrijwilligershulp Zuid-Kennemerland profiteren wij optimaal van Bernard’s creativiteit en zijn innoverende werkwijze. Het was zijn keus om optimaal gebruik te maken van de sociale media bij het werven van zorgvrijwilligers in het project JijBedankt! Daarom staat hij op de voorkant van ons jaarverslag en hebben wij een artikel, met een foto van hem, ingelijst aan de muur hangen!! Bernard, JijBedankt!!” Irene de Lange, Directeur Net-Werk Vrijwilligershulp Zuid-Kennemerland

Tekstschrijven en vormgeving boekje WIJJIJ
Samen optrekken en hard werken met Bernard Klaassen is een groot genoegen, omdat hij een man is met veel kennis en kunde – een echte professional – van marketing en communicatie in de praktijk, maar ook iemand met een enorme nieuwsgierigheid en empathie. Hij weet wat belangrijk is, beschikt over creatieve overwaarde, houdt van actie en de mouwen opstropen, zorgt voor plezier tijdens het werken en laat dingen gebeuren. Bernard is een uiterst waardevolle teamspeler en ik beveel hem van harte aan.”
Rob Smelt, eigenaar SMELT EN, inspiratie- en communicatiekracht

Fieldmarketing Right4u
“Bernard is manager van alles: van originaliteit, van out of the box, van creatief, van gedreven zijn, van resultaat maar bovenal een heel vriendelijke persoonlijkheid in deze veelal “harde” wereld. Een zakelijke relatie die boven de belangen van werkgevers uitstijgt. Een topper!”
Jan-Willem van Heeckeren, Sales Manager, CP2 Fieldmarketing Brandactivation

Business to business events NetEvents
“Bernard is een gedreven marketing & sales professional. Hij is in staat zowel concepten te ontwikkelen als ook de realisatie hiervan op zich te nemen. Bernard kenmerkt zich door zijn enthousiasme en pragmatisme.”
Gijs Spijkers, Managing Director NetEvents

Filmscripts
“Bernard heeft met zijn schrijfstijl verschillende filmconcepten en scripts voor videoproductiebedrijf Zelfspot geschreven. Naast zijn fijne manier van schrijven denkt hij ook creatief mee met de inhoud van een filmconcept. Kortom: een fijne collega die met mooie teksten onze filmconcepten verder brengt.’
Coen Rozendaal, Owner at Zelfspot | Videoproducties

Ninefoot retail copywriting & concepting
“We hired and hire Bernard to be a sparringpartner for the development of our new clothingbrand Ninefoot® island casuals. Thanks to his creativity and out of the box ideas we were and are able to distinct ourselves from the existing clothingbrands. Especially his knowledge to promote products or brands in an original way at reasonable cost is for us an absolute added value.”
Johan Oudeman Founder and CEO Ninefoot® island casuals

Copywriting & events
Bernard has good writing skills and has a wide range of interests so he can be hired for various companies in different markets. Besides writing he surely proved his organising skills for events.
Paul Smeele, Owner Pressrecord

Interim Marketing
Bernard is, among other things, a visionary creative mind and entrepreneur. I haven’t come across anyone else who is thinking in such a creative way about how to engage an audience and his clients with brilliant ideas. Bernard makes things happen and is a powerful and positive force in the world. I would like to work with Bernard again in the future and couldn’t recommend him any more highly.
Martijn de Haan, Senior Cross Media Designer