Ons verhaal

Wat doet Ygenzinnig dan?

Copywriting of gewoon tekstschrijven
Ygenzinnig schrijft woorden en zinnen voor brochures, websites en nieuwsbrieven. We schrijven blogs, persberichten, sfeer- en jaarverslagen, maar ook slogans, pay-offs en we verzinnen namen voor projecten en bedrijven. Onthoud ons maar aan “kort copy”, die zinnen die je raken en de woorden die hun doel niet zomaar voorbij gaan. Zeg gewoon wat je bedoelt!

Laagdravend marketing & Communicatie advies
Marketing & communicatie betekent actie ondernemen, maar waar start je en wat past ygenlijk echt bij je organisatie? Vanuit jouw verhaal en een gedegen plan bieden we je de mogelijkheid te starten met een strategische aanpak. Met welke actie dat begint? Dat is afhankelijk van je doelstellingen.

Het kan je website zijn, een mailing, een evenement of promotiecampagne, maar ook een radio campagne of een bedrijfsfilm. Wij duwen geen doos over tafel, we helpen je de beste keuzes te maken. Beschouw Ygenzinnig en ons
Marketing Netwerk gerust als jouw “Below the line” media bureau.

Doe het anders, doe het ygen, doe het met passie en ga eens gooien met vis.

Event organisatie & promotiecampagnes
Met ruim 20 jaar ervaring in de organisatie van evenementen, congressen, beursdeelnames en fieldmarketing campagnes weten we wat het is om beleving te creëren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel ons op 06 :: 1024 8385 of mail info@ygenzinnig.nl.